Logo

Fyldte hvidkålshoveder

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
1 hvidkålshoved ca. 1 ½ kg
 
Fars af:
1 lille løg, hakket
¼ tsk revet muskatnød
½ kg hakket kalv og flæsk
3 spsk hvedemel
2-3 dl mælk
1 stort æg
salt og peber
 
De yderste blade tages af kålhovedet og der skæres et låg af ved
stokken.
Kålen udhules med en lille kniv, til der er en skal tilbage på 2-3 cm´s
tykkelse.
Ingredienserne til farsen kommes i en skål og røres sammen til en lind
fars.
Farsen kommes i kålhovedet, men sørg for lidt ekstra plads, så den kan
hæve under kogningen.
Låget lægges på og dækkes med et par løse kålblade.
Kålhovedet bindes til med bomuldssnor og det kommes i en gryde og
dækkes med vand og koges, til farsen er gennemkogt, 2 ½-3 timer.
Kålhovedet tages op, låget tages af, og det fyldte kålhoved stilles på
fadet med åbningen nedad.
Fyldt hvidkål serveres med smeltet smør og rugbrød.
Resten af kålen kan snittes og koges sammen med kålhovedet.
Den tages op af suppen, vendes i lidt smør og smages til med peber og
evt. revet muskatnød.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.140 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?