Logo

Fyldte kalkunruller - i trykkoger

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
4 personer. Kogetid i trykkoger: 10 min.

# Ingredienser

4 kalkunschnitzler ca. ¾ kg
2 spsk smør
salt, peber

Fyld:
125 g hakkede champignon
1 hakket løg
2 spsk hakket persille
1 tsk frisk, hakket rosmarin

Til stegningen:
3 spsk smør
1 ½ dl suppe eller bouillon
½ dl cremefraiche (38%)

* Tilberedning

Bank kødstykkerne let og drys dem med salt og peber.
Bland svampe, løg, persille og rosmarin.
Fordel det på kødskiverne.
Drys med salt og peber og kom ½ spsk smør på hver.
Rul kødet sammen om fyldet og bind omkring med bomuldsgarn.
Lad smørret blive gyldent i trykkogeren.
Brun rullerne på alle sider.
Hæld suppen ved bg læg låg på.
Bring gryden på tryk.
Lad rullerne stege i 10 min.
Tag trykket af gryden, hurtigt eller langsomt.
Tag rullerne op og kom creme fraichen i skyen.
Lad det koge igennem og smag til med salt og peber.
Kogte kartofler og/eller grønsager serveres til.


Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Facebook
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 536 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?