
 
Opskrift på let og lækker kalkungryde, der smager fantastisk
af kalkun, champignon og peberfrugter. Gryderetten er helt perfekt i en travl
hverdag 
Rækker til 4-5 personer.
 
#
1000 g fersk kalkunbryst 
4 peberfrugter (helst m/farver) 
½ l. piskefløde 
½ flaske tør hvidvin (resten kan drikkes af kokken/til maden) 
500 g champignon 
500 g frisk pasta 
olie 
salt og peber 
*
Retten tilberedes i en gryde. 
Skær peberfrugterne i strimler og svits dem i olien. 
Imens skæres kalkunkødet i små stykker eller strimler. 
Når peberen er mør, tilsættes kalkunkødet. 
Så snart kødet er blevet svitset, lægges et "låg" af snittede
champignon ovenpå, hvidvinen tilsættes og retten simrer i ca. 15 min. 
Fløden tilsættes og koger med, til retten har en passende konsistens. 
Tilsmag med salt og peber. 
Retten serveres med frisk pasta eller løse ris.