Logo

Neptuns omelet

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Neptuns omelet

1 stort løg

1 stor ds muslinger naturel

1 stor ds torskerogn

4 æg

1 dl fløde

1 dl mælk

salt og peber

1 bdt dild finklippet

½ bdt per­sille finklippet

Tilbehør: brød, Tomatsalat - se Tillæg

*

Hak løg og muslinger groft og drys det i et tyndt lag i et stort, fladt, velsmurt ildfast fad.

Skær torskerognen i skiver og læg dem i fadet.

Pisk æggene sammen med fløde, mælk, væden fra muslingerne samt salt, peber, dild og persille.

Hæld det i fadet og stil retten ca. 35 minutter i en 200°C varm ovn.

Pynt med persilledrys.

Server retten straks med brød, tomatsauce og to­matsalat til.

 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 684 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Krydrede fiskefrikadeller og cremet karamelrandHer er en menu til både store og små: mildt krydrede fiskefrikadeller med kokosmælk og en...
• Vegetarpizza med rucolaDenne vegetarpizza er en god ret at lave, når man har lidt forskellige rester til overs og...
• Kyllingefilet, franskEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Jordbær isEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os