Logo

Kalkun i det grønne

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kalkun i det grønne

 

Lækker ret med kalkun der serveres sammen med blandt andet sølvbede. Sølvbede kendes også under navnene bladbede og mangold. Server med pasta eller kartofler

Til 4 personer. Arbejdstid: 10 min. Kogetid: 5 min. Ikke fryse-egnet
 

# Ingredienser

500 g reelt kalkunkød
1 mellemstort hakket løg
1-2 kviste rosmarin
1-2 fed hvidløg
½ dl olie fx vindruekerneolie
500 g sølvbede, kinakål eller spinat
4-5 godt modne tomater
1½ dl bouillon (terning)
1 dl rødvin
½ dl hakket persille og purløg
salt og peber
Tilbehør:
kartofler eller pasta

* Tilberedning

Skær kalkunkødet i lillefingertykke strimler.
Svits det sammen med løg, rosmarinkviste og pillede, delte hvidløgsfed i olien i en dyb pande.
Tag panden fra varmen.
Skær sølvbede, befriet for strenge, kinakål eller spinat i smalle strimler.
Kom det i panden sammen med tomater og svits kort, inden bouillon og vin kommes i.
Giv det et kort opkog og tilsæt krydderurter.
Smag til med salt og peber.



Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 1.438 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her