Logo

Fyldte kalveruller

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kalvekød er meget proteinrigt og mildt i smagen. Hvis det ikke er på tilbud i supermarkedet, kan man bare tage kalkunschnitzel

Kalvekød er meget proteinrigt og mildt i smagen. Hvis det ikke er på tilbud i supermarkedet, kan man bare tage kalkunschnitzel

 

2 skiver toastbrød

1 fed hvidløg

100 g friskost med urter

reven skal af ½ citron, økologisk

2-3 spsk finthakket basilikum

4 tynde kalveschnitzler (à 125 g)

salt og peber

olie

24 tandstikkere blødes op i vand.

*

A. Skorpen skæres af to skiver toastbrød, og det rives fint.

1 hvidløgsfed hakkes fint.

100 g friskost med urter, revet toastbrød, reven skal af ½ citron (økologisk), 2-3 spsk finthakket basilikum og hvidløg røres sammen.

24 tandstikkere blødes op i vand.

B. 4 tynde kalveschnitzler lægges mellem 2 lag plastfolie og bankes tynde med kødhammer eller en tung stegepande.

Ret dem lidt ud, halver dem og drys salt og peber på dem.

C. På hvert stykke kød smøres 1/8 af friskostcremen, men lad en kant på 1½ cm være hele vejen rundt.

Klap kødstykkerne sammen med cremen indvendig og luk dem godt med tandstikkerne.

De pensles let med olie og grilles ca. 10-12 minutter.

Pr. portion: 30 g protein, 13 g fedt, 8 g kulh. ~ 275 kcal - 1148 kj
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.391 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?