Logo

Fyldte mørbradbøffer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
400 g svinemørbrad
75 g smør

Fyld:
1 hakket løg
1-2 tsk dijonsennep
2 spsk skivede, grønne oliven
300 g kogte pillekartofler
lidt olie
lidt frisk timian

Salat:
200 g snittet hvidkål
appelsinbåde af 2 appelsinner
2 spsk olivenolie

Skær mørbraden i 4 stykker og lav et snit ned i midten af hver, så den kan åbnes.
Krydr kødet ind- og udvendigt med salt og peber.
Varm løgene på en tør pande.
Rør sennep i sammen med de skivede oliven og lad det riste let i 2-3 minutter. Køl det af.
Bank bøfferne let med en kødhammer, inden fyldet fordeles i lommerne. Luk dem med bomuldstråd.
Brun bøfferne i meget varmt smør og skru ned. Lad dem simre i 6 minutter på hver side.
Skær kartoflerne i halve og rist dem gyldne i varm olie, drys dem let med smuldret timianblade og salt.
Bring hvidkål og appelsinbåde og olien i. Drys lidt salt over.
Servér bøfferne med stegesmørret, kartoflerne og salaten.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.372 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?



Effektiv reklame - klik her