Logo

Fyldte oksekødsruller

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
600g skært oksekød i tynde skiver
100g bacon i terninger
1 gofthakket løg
1-2 fed hvidløg
3 spsk smør
3 dl rødvin
1/2 liter kraftig oksebouillon
1 lille dåse koncentreret tomatpuré
2 laurbærblade
hvedemel

Svits baconterninger sprøde i en tykbundet gryde.
Kom det hakkede løg ig de snittedehvidløgsfed i og lad det snurre kort.
Fordel det på kødet og rul sammen herom.
Bind omkring med bomuldsgarn.
Brun rullerne på alle sider i smør i en gryde.
Dæmp varmen og hæld rødvinen i, lad det koge ind for god varme og tilsæt bouillon, tomatpuré og laurbærblade.
Lad retten snurre under låg i ca 1 time, eller til kødet er mørt.
Tag kødrullern op og fjern bomuldsgarnet.
Tag laurbærbladene op, jævn saucen og smag den til.
Kogte kartofler serveres til.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.085 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Hakkebøffer af dyrekødEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Sesamstegt mørbrad med nem ostesauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Indbagt lammefilet/mørbradEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Friturestegt ananas med romEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!