Logo

Fyldte peberfrugter - i trykkoger

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
4 personer. Kogetid i trykkoger: 4 min.

# Ingredienser

4 røde eller grønne peberfrugter
2 spsk smør
1 hakket løg
200 g hakket oksekød
100 g røget skinke, finthakket
1 stor flået tomat
3 spsk fløde (13%)
½ spsk friskhakket basilikum eller 1 tsk tørret
salt, peber
100 g kogte ris
2 ½ dl lys bouillon (fra dåse eller terning)

* Tilberedning

Skær et låg af peberfrugterne og befri dem for frøstol og kerner.
Lad smørret blive gyldent i trykgryden.
Svits løg og oksekød heri.
Tag det op og bland det med skinke, tomat, fløde, ris og krydderier.
Kom fyldet i peberfrugterne og sæt dem side om side i trykgryden på risten.
Læg peberfrugtlågene på hver og hæld bouillonen ved.
Læg låg på trykgryden og bring den på tryk.
Lad dem koge i 4 min.
Tag trykket af gryden, hurtigt eller langsomt.
Bouillonen kan evt. jævnes til sauce og serveres til.


Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.107 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Roskildefestivalen være politik eller musik? I år vil de fejre solidaritet med Palæstina. Er det foreneligt med musik?



Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her