Logo

Baconruller med rødvinssauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Baconruller med rødvinssauce


1 hakket rød peberfrugt
1 fint hakket løg
smør
½ kg magert hakket oksekød
2 æggeblommer
paprika
8 skiver bacon
1 fint hakket skalotteløg
3 dl rødvin
6 dl oksebouillon
1 dl piskefløde
1 spsk majsstivelse
rosmarin
3-4 gulerødder
3-4 porrer
½ blegselleri
*


Damp peberfrugten og løg i smørret.
Røres i kødet sammen med æg, salt, peber og paprika.
Form til ruller og sno bacon om. Steg ca. 5 min på hver side.
Holdes varme.

Kog skalotteløg, bouillon og vin indtil halvdelen er tilbage.
Kog op med piskefløde, smag til med salt, peber, paprika og rosmarin og jævn saucen med lidt majsstivelse rørt ud i vand.

Rens grønsagerne, skær dem i små tern og kog lige netop møre i letsaltet vand.

Anret de afdryppede grønsager med baconrullerne på varme tallerkener og hæld rødvinssauce rundt om.





Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 3.181 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her