Logo

Fyldte selleri - i trykkoger

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
4 personer. Kogetid i trykkoger: 10 min.

# Ingredienser

4 små selleriknolde
2 spsk citronsaft
5 flåede tomater (evt. fra dåse)
1 hakket løg
2 spsk olie
75 g kogt skinke, hakket
1 spsk hakket kørvel
2 spsk hakket persille
salt, peber
2½ dl bouillon (fra dåse eller terning)

* Tilberedning

Skyl og skræl sellerien tyndt.
Skær den øverste top af hver og udhul sellerien, så der er en 1 cm tyk skal tilbage.
Hak det udhulede sellerikød meget fint.
Dryp knoldene med 1 spsk af citronsaften, så bliver de ikke mørke.
Svits løgene i olien i trykgryden.
Bland resten af citronsaften, de flåede tomater samt skinken i.
Kom det hakkede sellerikød i og tilsæt krydderurter og krydderier.
Kom fyldet i de udhulede sellerier.
Læg selleritoppen på hver og sæt sellerien side om side på risten i trykkogeren.
Hæld bouillonen ved.
Læg låg på gryden og bring den på tryk.
Lad dem koge i 10 min.
Kom sellerien i et halvdybt fad og hæld bouillonen over.
Groft brød eller løse ris kan serveres til.


Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.053 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her