Logo

Fyldte sennepssild

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

3-4 sildefileter
½ tsk salt
1 spsk dijon- eller fiskesennep
30 g finthakket løg (½ lille løg)
1 spsk frisk persille
1 spsk rugmel
Salt
peber
2 tsk fedtstof

Drys fileterne med salt, og lad dem trække i køleskabet i ca. 30 min.
Skyl fileterne og aftør dem.
Smør indersiden af sildene med sennep.
Læg løg, hakket persille, salt og peber på fileterne.
Luk dem med kødpinde.
Vend sildene i rugmel og steg dem ca. 5 min. på hver side.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.165 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvilken fridag er det bedst at undvære?





Effektiv reklame - klik her