Logo

Fyldte sennepssild

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
3-4 sildefileter
1/2 tsk salt
1 spsk dijon- eller fiskesennep
30 g finthakket løg (1/2 lille løg)
1 spsk frisk persille
1 spsk rugmel
Salt
peber
2 tsk fedtstof

Drys fileterne med salt, og lad dem trække i køleskabet i ca. 30 min.
Skyl fileterne og aftør dem.
Smør indersiden af sildene med sennep.
Læg løg, hakket persille, salt og peber på fileterne.
Luk dem med kødpinde.
Vend sildene i rugmel og steg dem ca. 5 min. på hver side.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 699 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Farseret kalkunEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Ovnstegte squashEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Forloren hare og KiksekageKiksekage er en anden retro-darling, og ligesom forlorne hare, bliver den akkurat lige så...
• Cassata - isEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!