Logo

Fynbo-omelet

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Fynbo-omelet

500 g kartofler

3 løg

smør eller margarine

6 ufarvede pølser

salt og peber

1 knsp merian

6 æg

1,75 dl fløde

purløg finklippet

Tilbehør: groft rugbrød, grøn salat, sennep

*

Skær kartofler og løg i små terninger og steg dem møre i fedtstof på panden - beregn 15-20 minutter og vend det meget ofte.

Tilsæt de udskivede pølser og drys med salt, peber og merian.

Vend det godt.

Pisk æggene sammen med fløden og hæld det over.

Bag omeletten færdig ved ikke for stærk varme.

Drys med persille og server rugbrød, grøn salat og sennep til.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 658 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Ørred bagt med timian og citronEr du på jagt efter en god måde at tilberede ørred på. Vælg denne opskrift af for den er...
• Laks med kinesisk ingefærsauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Benløse fugle med benBenløse fugle med ben er langt bedre end dem uden ben - ren mormor
• Æbletærte med ny smagEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os