Logo

Fynsk grydeand

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 frilands and
80 g smør
1/2 l. hvidvin
2 løg
2 fed hvidløg
estragon
hakket persille
salt, peber
200 g champignon
200 g cremefraiche
lidt smør
 
Indmad, vinger og 1 løg koges til en fond (ca. 2 dl).
Kødet skæres af anden (lad skindet sidde på) i pæne stykker og brunes i en gryde sammen med et hakket løg, hvidløg, estragon, hakket persille, hvidvin, salt og peber og snurrer en times tid.
Kødet tages op, skindet skæres fra og fond og cremefraiche tilsættes.
Det koger et par minutter og saucen er færdig til at hælde over kødet.
Serveres med kartoffelkroketter eller løse ris samt en grøn salat med æble og nødder.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 811 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Sortøjebønnekager med lækker sauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Kalkunbryst italiano i kuglegrillEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Stegt skinkesteg med adobo-sauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Sorbet af årstidens bærEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!