Logo

Fynsk gullasch

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Fynsk gullasch

#

1200 g oksekød eller skinkekød i tern
2 spsk timian
salt og groft peber
10 dl vand
100 g tomatpuré eller ketchup 
50 g melis
25 g smør
250 g perleløg
4 syrlige æbler

Kødet skæres i terninger og brunes.
Krydderier og vand tilsættes.
Retten steger ca. ½ time.
Melis brunes til karamel og smør tilsættes.
Heri brunes de hele løg.
Æblerne skrælles og skæres i terninger.
Disse kommes sammen med løgene i retten og det simrer videre 15-20 min. eller til kødet er mørt.
Tomatpuré tilsættes og koges igennem under omrøring.



 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.925 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?