Logo

Fynsk gullasch

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Fynsk gullasch

#

1200 g oksekød eller skinkekød i tern
2 spsk timian
salt og groft peber
10 dl vand
100 g tomatpuré eller ketchup 
50 g melis
25 g smør
250 g perleløg
4 syrlige æbler

Kødet skæres i terninger og brunes.
Krydderier og vand tilsættes.
Retten steger ca. 1/2 time.
Melis brunes til karamel og smør tilsættes.
Heri brunes de hele løg.
Æblerne skrælles og skæres i terninger.
Disse kommes sammen med løgene i retten og det simrer videre 15-20 min. eller til kødet er mørt.
Tomatpuré tilsættes og koges igennem under omrøring.



 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.223 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• SømandsbøfRester af søndagsstegen kan bruges til andre ting end biksemad, nemlig sømandsbøf, som vi...
• Kødpie af resterNår der bliver noget til overs fra søndagsstegen. Resterne kan bruges til andre ting end...
• Marinerede højrebskoteletterHøjrebskoteletter er en dyr, men dejlig lækkerbisken. Husk at snitte fedtkanten, så kødet...
• Flydende Ø - mikroovnEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os