Logo

Fynsk gullasch

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Fynsk gullasch

#

1200 g oksekød eller skinkekød i tern
2 spsk timian
salt og groft peber
10 dl vand
100 g tomatpuré eller ketchup 
50 g melis
25 g smør
250 g perleløg
4 syrlige æbler

Kødet skæres i terninger og brunes.
Krydderier og vand tilsættes.
Retten steger ca. 1/2 time.
Melis brunes til karamel og smør tilsættes.
Heri brunes de hele løg.
Æblerne skrælles og skæres i terninger.
Disse kommes sammen med løgene i retten og det simrer videre 15-20 min. eller til kødet er mørt.
Tomatpuré tilsættes og koges igennem under omrøring.



 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.263 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Peberbøf med salat og rabarberkageEn god peberbøf kræver tilbehør, der kan hamle op med den stærke pebersmag. De saftige...
• Lynstegt oksekød og spinatsalat med sesam - du milde kineserEn nem ret, der er hurtig at få på bordet og fyldt med smag og farver. Du store kineser,...
• Kogt oksekød på engelsk faconEngelsk oksekødsgryde minder meget om den danske, og den er god. Se hvordan du kan gøre...
• MælkeisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os