Logo

Fyrige kyllingelår

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

8 kyllingelår
smør eller margarine
 
Kryddermix:
2 spsk paprika
1 tsk cayennepeber
1 tsk sennepspulver
1 tsk timian
1 tsk groftkværnet peber
¼ tsk chilipulver
 
Sæt ovnen på 175ºC.
Smør en bradepande med fedtstof.
Bland paprika, cayennepeber, sennepspulver, timian, peber og chilipulver sammen.
Panér kyllingelårene i blandingen.
Placer lårene i bradepanden og steg dem i ovnen. Vend dem en gang.
Steg ca. 40 min.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.330 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvor tit spiser du fisk til aftensmad?



Effektiv reklame - klik her