Logo

Fyrige kyllingelår

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
8 kyllingelår
smør eller margarine
 
Kryddermix:
2 spsk paprika
1 tsk cayennepeber
1 tsk sennepspulver
1 tsk timian
1 tsk groftkværnet peber
1/4 tsk chilipulver
 
Sæt ovnen på 175ºC.
Smør en bradepande med fedtstof.
Bland paprika, cayennepeber, sennepspulver, timian, peber og chilipulver sammen.
Panér kyllingelårene i blandingen.
Placer lårene i bradepanden og steg dem i ovnen. Vend dem en gang.
Steg ca. 40 min.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 617 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Nøddepaneret stegeflæskEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Farseret kaninEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Paprikakoteletter klassisk med et piftGivet par gode hverdagskoteletter et pift med stegte peberfrugter og paprika
• Mascarponecreme med chokladetrøffel og hindbærEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os