Logo

Gårdmandens pølsegryde

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
3 middagspølser med ost eller urter (9 % fedt)
500 g hvidkål
1 stort løg
200 g gulerod
2 dåser flåede hakkede tomater (800 g)
2-3 tsk timian
2 tsk olivenolie
salt
Frisk hakket persille

Skær middagspølserne i 3 cm lange stykker, rids et kryds (1 cm dyb) i den ene af pølsen med en kniv.
Snit hvidkålen i fine strimler og skær løget ud i tern.
Skræl gulerødderne og skær dem i tynde skiver.
Svits kål og løg i olie og tilsæt gulerødderne sammen med pølserne.
Kom timian i kålblandingen sammen med tomaterne.
Lad retten småsimrer i ca. 40 minutter og smag til med salt og pynt med friskhakket persille.
Serveres med kartofler.

Tips: Når pølserne er ridset med et kryds i den ene ende og koges med i kålblandingen folder de sig ud som en blomst, det ser ret sjovt ud.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.291 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Karrylinser med rabarber og kartoflerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• ThaikyllingEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Krydret kyllingeburger med karrydressingBurgeren er populær familie-mad, og heldigvis kan den serveres i utallige variationer. Her...
• Indbagt brie/camembertEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os