Logo

Gæstegryde

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 ¼ kg oksekød inderlår eller klump
smør og olie til stegning
250 g saltet kogeflæsk
6-8 dl rødvin
salt og peber
1 fed hvidløg
1 kvist timian
2-3 laurbærblade
350 g skalotteløg
500 g champignon

Skær flæsket i små terninger og brun dem i en pande.
Skær kødet i terninger og brun det i en stor gryde.
Bland flæsketerningerne i og tilsæt rødvin, krydderier og pillede løg. Steges under låg og ved svag varme 2 timer.
Skær de rensede champignoner i skiver.
Rist dem i lidt fedtstof på panden, bland halvdelen i og hæld resten over ved serveringen.
Drys gryderetten med hakket persille og giv kartoffelsne til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 3.035 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her