Logo

Gammel Estrup gryde

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Gammel Estrup gryde

 

Gammel Estrup gryde med svinemørbrad, cocktailpølser, bacon og champignoner. Dertil serveres ris og flûte.

8 portioner


# Ingredienser

2 svinemørbrad
1 pk bacontern
1 pk cocktailpølser
200 g smør

2 store løg
1 bk champignon skåret i skiver
1 brev karry
2 tsk paprika
hvedemel

¾ l piskefløde (eller halv fløde og halv bouillon)
3 fed hvidløg

1 dl ketchup

1 tsk revet muskatnød


Tilbehør:

1 pk bacon i skiver til pynt

kogte løse ris

kokosdrys og flûte


* Tilberedning

Hak løgene i tern.
Svits dem i 100 g smør og tilsæt alle krydderierne.
Når de er færdige tages gryden af blusset.

Svits baconskiver på en pande og sæt til side (til pynt).
Svits bacontern på en pande og sæt til side.

Svits champignonerne og køl dem af.
Skær mørbraderne i skiver og vend dem i mel tilsat paprika, salt og peber.
Steg dem på en pande med meget smør på.

Kom mørbradstykkerne over i gryden og tilsæt de øvrige ingredienser.

Lad det koge op og sluk for gryden.
Lad det stå i minimum 4 timer og trække under låg.

Tænd igen
Kom ketchup og revet muskatnød i.
Kog det ved svag varme i 1 time

 

Serveres med ristet bacondrys, ris med kokosdrys og flûte

 


 

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,7 (11 stemmer)
Siden er blevet set 20.479 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?