Logo

Gammeldags oksegrydesteg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 1/2-2 kg oksetykkam
lidt smør eller margarine til stegning
2 pilsnere
1 laurbærblad
2 fed hvidløg
2 snittede løg
evt. nogle skiver frisk ingefær
2 kviste persille

Bed gerne slagteren om at snøre stegen, eller gør det selv.
Det er ganske nemt:
Lav en løkke på et stykke hvidt bomuldsgarn og vind det omkring kødet.
Slut med endnu en løkke.
Snøringen gør, at stegen nemmere kan skæres i pæne skiver.
Stegen brunes på alle sider.
Væske og krydderier tilsættes, og stegen snurrer 31/2-4 timer.
Når kødet er mørt, tages det op.
Skyen sies og skummes.
Den jævnes, koges godt igennem og smages til.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 5.945 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• God mad på et lille budgetMed et basislager af løg, hvidløg, sennep, tomatpuré, olie, bouillonterninger og...
• Rensdyr på grillEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Grønlangkål med hvidkålEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Daim iskageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os