Logo

Gammeldags oksegrydesteg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 ½-2 kg oksetykkam
lidt smør eller margarine til stegning
2 pilsnere
1 laurbærblad
2 fed hvidløg
2 snittede løg
evt. nogle skiver frisk ingefær
2 kviste persille

Bed gerne slagteren om at snøre stegen, eller gør det selv.
Det er ganske nemt:
Lav en løkke på et stykke hvidt bomuldsgarn og vind det omkring kødet.
Slut med endnu en løkke.
Snøringen gør, at stegen nemmere kan skæres i pæne skiver.
Stegen brunes på alle sider.
Væske og krydderier tilsættes, og stegen snurrer 31/2-4 timer.
Når kødet er mørt, tages det op.
Skyen sies og skummes.
Den jævnes, koges godt igennem og smages til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 6.885 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her