Logo

Gammeldags stegt kylling med skilt sauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
4 Personer

1 kylling a ca 2 kg
1 bdt persille
salt, peber
ca 75 g smør
evt. sky eller ca. 2 dl piskefløde

Skyl persille grundigt.
Tag indmaden ud af kyllingen og rens så indmaden for fedt, årestammer, sener mv.
Krydr kyllingen ind -og udvendigt med salt og peber.
Prop persille, lever, hjerte og kråse ind i den.
Brun den på alle sider i smør i en stegegryde.
Kom lidt vand ved og lad den stege 45-60 minutter til den er meget mør.
Tag kyllingen op og hold den varm.
Kog evt. saucen lidt ind evt. med sky og/eller fløde.
Smag evt. til med salt og peber.
--
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 3.161 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?