Logo

Gammeldags vildand m/flødesauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
2 vildænder
1 lille gulerod
1 lille løg
1 laurbærblad
10 sorte peberkorn
1 kvist timian
1/2 l vand
1/2 l piskefløde
2 spsk ribsgelé

Ænderne renses for rester af fjer og indvolde og duppes tørre med en køkkenrulle eller lign. Skær gulerødderne i 1 cm. tykke skiver og løgene i 1/4. Varm olien i bunden af en tykbundet gryde og brun ænderne godt heri. Tag dem op efter 5-8 min. og kom urterne i. Når de har taget farve, hældes vand og krydderier i, skru ned på lavt blus, kom ænderne tilbage i gryden, læg låg på og lad det hele simre i:

A) 20 min., hvis du kan lide rosa andebryst.

B) 40 min. hvis de skal være gennemstegte.

Nøjes du med de 20 min. må du skære lårene fra, og lade dem koge med 20 min. til. Hold bryststykkerne varme mens du laver saucen.

Tips: Stegte kartofler og waldorf salat - hvis det skal være rigtigt.
Men hvide asparges-kartofler og en god tomatsalat med masser af
rå løg er heller ikke dårligt.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 3,5 (4 stemmer)
Siden er blevet set 5.094 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Castillansk lammekølleEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Nem Græsk FarsbrødEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Farsbrød med pikant ostEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Birkessmuttere - diabetikerDenne lækre, lagdelte kage tilberedes mange gange med ristede franskbrødsskiver, og der...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os