Logo

Gammeldags vildand med flødesauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
2 vildænder
1 lille gulerod
1 lille løg
1 laurbærblad
10 sorte peberkorn
1 kvist timian
1/2 l vand
1/2 l piskefløde
2 spsk Ribsgelé

Ænderne renses for rester af fjer og indvolde og duppes tørre med en køkkenrulle eller lignende .

Skær gulerødderne i 1 cm. tykke skiver og løgene i 1/4.
Varm olien i bunden af en tykbundet gryde og brun ænderne godt heri.
Tag dem op efter 5-8 min. og kom urterne i.

Når de har taget farve, hældes vand og krydderier i, skru ned på lavt blus, kom ænderne tilbage i gryden, læg låg på og lad det hele simre i:

A) 20 min., hvis du kan lide rosa andebryst.
B) 40 min. hvis de skal være gennemstegte.

Nøjes du med de 20 min. må du skære lårene fra, og lade dem koge med 20 minutter til. Hold bryststykkerne varme mens du laver saucen.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.529 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Muslingegryde - diabetikerPå en gang let og middelhavsagtigt, men også solidt - muslingegryde. Spis noget godt i...
• Dyrelever, stegtEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Orientalsk kylling med ananas + RabarberpieEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Mandel-æblekageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os