Logo

Gisou

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

50 g ukogte ris
150 g hakket oksekød, magert
25 g hakket løg  
1 dl bouillon
100 g gulerødder, i skiver
150 g hvidkål, fintsnittet
50 g rød peberfrugt, fintsnittet
evt. 1 spsk ketchup
karry
chili eller paprika

Hvis det ikke er magert kød, kan det svitses eller grilles først, så fedtet smelter fra.
Løgene koges klare i bouillonen.
Tilsæt kød, salt og peber og krydderier og til sidst kommes gulerødder, hvidkål og peberfrugt i.
Retten koger under låg i ca. 40-45 minutter eller til kålen er mør.
Lige inden retten serveres kan man evt. røre 1 spsk ketchup i.

Gisou kan sagtens spises som det er, men ris, pasta eller flûtes er godt som tilbehør.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.928 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her