Logo

Glaseret landskinke

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

#
skinke
sød sennep
brun farin


Skinken pakkes ind i folie og steges i en forvarmet ovn ved 175 °C til en kernetemp på 70 °C.
Sværen tages af og den pensles med sød sennep og brun farin og brunes i ovnen ved 225 °C i 5 min. 

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 5.430 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?