Logo

Godt og nemt kartoffelfad

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Godt og nemt kartoffelfad

750 g kartofler

250 g champignon

250 g hamburgerryg eller kogt tunge

salt og peber

½ tsk tørret timian

mælk eller fløde

3 spsk smør eller margarine

Tilbehør: grøn salat

*

Skær kartofler og champignon i skiver og læg det lagvis med det hakkede kød eller tunge i smurt, ildfast fad.

Sørg for, at lagene bliver så tynde som muligt.

Drys salt, peber og timian mellem lagene.

Hæld så meget mælk eller fløde i fadet, at det netop står i højde med øverste lag.

Fordel fedtstoffet i små klatter på overfladen og stil fadet ind i en 200°C varm ovn i ca. 30 minutter.

Server grøn salat til. 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 784 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Indbagt lammefilet/mørbradEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Sprængt svinekam og pandekager med appelsincremeKogt kød serveres ikke så tit mere, men det er både delikat og velsmagende. Og sammen med...
• Kalve-grønsagsgryde - diabetikerSpis noget godt i aften
• Glace au fourEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os