Logo

Gordon Bleu

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder


#

4 skiver kalvemørbrad eller filet
4 skiver ost
4 skiver skinke
salt og  peber

smør (eller ½ smør og ½ olie)

champignon
2 dl fløde
1 dl sherry
*


Skær kalvemørbraden i passende skiver.

Skær en "lomme" i hver skive  og indlæg én skive fuldfed ost, og én skive skinke.
Kødet krydres med salt og peber, vendes i hvedemel og steges på en pande i smør 4-5 min. - efter tykkelse.
Hold kødet varmt i en gratinskål.


På samme pande ristes champignon.
Fløde tilsættes, og der smages til sherry.
Jævn saucen med en smørbolle.

Tilbehør:
Serveres med ristede eller nye kartofler samt flûtes og frisk grøn salat.




Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.561 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvem skal være statsminister ved et blåt flertal ved næste valg?


Effektiv reklame - klik her