Logo

GråAnd "Chambertin" med Karl Johan

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 gråandebryster
4 dl Chambertin (rødvin)
1 hakket skalotteløg
½ l kraftig andefond
2 fed hakket hvidløg
1 kvist timian
Svampeafpuds
20 g usaltet smør
 
Garniture:
2 pæne ens Karl Johansvampe i skiver
(På billedet er brugt Portobellosvampe)
10 g smør
Salt, peber
 
Soigner andebrysterne og krydr med salt og peber.
Brun dem godt af, men kun på skindsiden.
Tag kødet af panden.
Sauter hvidløg, skalotteløg og svampeafpuds af i samme pande.
Tilsæt rødvin, timian og andefond.
Læg andebrysterne tilbage i panden med skindsiden op og lad simre 6-8 minutter.
Tag andebrysterne op igen og lad trække min. 10 minutter et lunt sted.
Passer saucen gennem en fin trådsi og reducer.
Monter med smør inden servering.
 
Garniture: Steg svampeskiverne gyldne i brusende smør og lad trække på fedtsugende papir.
Anret svampene i en vifte og andekødet på siden med Chambertinsauce
omkring.
 
Vinforslag: Gevrey-Chambertin, Grand Cru
 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.789 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her