Logo

Græsk gryde med kanin

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
500 g kaninsmåkød
150 g røget bacon
2 store æg
2 fed hvidløg
4 gulerødder
5-6 dl bouillon
4 spsk rødvinseddike
200 g ris
2 peberfrugter (rød eller grøn)
150 g champignon
smør/olie til stegning

Kaninkødet skæres i pæne terninger.
Bacon skæres i små terninger og steges sprøde i en pande, tag dem op og stil dem til side.
Kaninkødet brunes i smør/olie på en pande.
De finthakkede løg og knust hvidløg kommes ved, lad det småsimrer et par minutter.
Det brunede kød og løg lægges over i en stegeso eller ovnfast fad.
De rensede gulerødder skæres i skiver og kommes ved.
Fordel den ristede bacon over retten.
Drys med salt og peber og tilsæt bouillon og rødvinseddike.
Læg låg på fadet/stegesoen, eller dæk med aluminiumsfolie.
Stil fadet/stegesoen i ovnen ved 200ºC.
Efter 30 minutter vendes risene i retten.
Læg låg på og steg videre.
Efter 1 times tid kommer man de skiveskårne champignoner og de fint strimlede peberfrugter i retten.
Efter 10-15 minutter er retten færdig.
Drys med friskkværnet peber.


Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 923 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Frikadeller med hjemmelavet kartoffelsalatDisse frikadeller med hjemmelavet kartoffelsalat er totalt retrolækkert også på en varm...
• Pizza med spinatSpinat indeholder mange gode ting så som calcium, A og C vitamin og jern. Derfor er det en...
• Grillet hel pighvarEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• CitronskumEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os