Logo

Kyllingefrikassé med rodfrugter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kyllingefrikassé med rodfrugter


En frikassé koges normalt på en hel høne eller et stykke kalvekød. Her er en nemmere version, der passer bedre ind i en normal hverdag.

Arbejdstid: 20 min. Kogetid: 20 min. Ikke fryseegnet. 2 personer. Er du alene så halver portionen.

 

#

275 g kyllingebryst

500 g rodfrugter (i små tern)

4 dl hønsebouillon (vand + terning)

1 dl fløde

1 tsk majsstivelse

1-2 spsk citronsaft

1 bdt persille

salt og peber

*

 

Læg kyllingekødet i en gryde med rodfrugter og bouillon og giv det et opkog.

Fjern skummet, skru ned for varmen og lad det simre under låg ca. 15 min.

Tag kødet op og jævn suppen med fløde rørt sammen med majsstivelse.

Smag til med citronsaft, salt og peber.

Skær kødet i skiver og vend dem i saucen.

Server med persilledrys og kogte kartofler.

 

madABC.dk er en kogebog med nemme madopskrifter, Madplaner, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min. og...

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 3.929 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her