Logo

Græsk lammebov

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 kg lammebov med ben
1 tsk salt
groftkværnet peber
1 fed hvidløg
1 citron
6 tomater eller 1 dåse flåede tomater
2 stilke merian eller 1/2 tsk tørret
1 1/2 dl vand

Lammeboven gnides med salt, peber og hvidløg og lægges i en lille bradepande. Brunes i ovnen i ca. 15 min. ved 225ºC.
Citron og tomater vaskes, skæres i både og lægges rundt om lammeboven, merian og vand tilsættes.
Boven vidersteger 1- 1 1/4 time ved 160ºC, afhængig af, hvor rosa kødet ønskes.
Boven hviler 10-15 min., før den skæres i skiver og serveres med skyen.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.114 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Ørred med porrepuréEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Laks med mango og chilliurterEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Berberiandebryster med pebersaucePrøv denne simple, men gode opskrift på berberiandebryst med fløde-pebersauce. Server...
• ÆggegrødÆggegrød er en gammel dansk ret, og denne opskrift er rimelig simpel at følge. Grøden...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os