Logo

Græsk lammebov

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kg lammebov med ben
1 tsk salt
groftkværnet peber
1 fed hvidløg
1 citron
6 tomater eller 1 dåse flåede tomater
2 stilke merian eller ½ tsk tørret
1 ½ dl vand

Lammeboven gnides med salt, peber og hvidløg og lægges i en lille bradepande. Brunes i ovnen i ca. 15 min. ved 225ºC.
Citron og tomater vaskes, skæres i både og lægges rundt om lammeboven, merian og vand tilsættes.
Boven vidersteger 1- 1 ¼ time ved 160ºC, afhængig af, hvor rosa kødet ønskes.
Boven hviler 10-15 min., før den skæres i skiver og serveres med skyen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,5 (8 stemmer)
Siden er blevet set 1.985 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Copenhagen Pride have skattepenge?


Effektiv reklame - klik her