Logo

Græsk Mousaka

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
7-8 mellemstore kartofler (500-600g)
500 g hakket okse eller svinekød
3 dl vand
4 dl mælk
KNORR Mix til Græsk Moussaka
Reven ost

Skræl kartoflerne og skær dem i meget tynde skiver
Brun det hakkede kød i en gryde
Tilsæt KNORR Mix til Græsk Moussaka sammen med vandet og tilsæt mælk.
Rør kraftigt rundt og lad saucen simre i ca. 3 minutter.

Fordel skiftevis sauce og kartofler i et ovnfast fad.
Begynd og afslut med sauce
Drys reven ost henover.

Gratiner retten i en forvarmet ovn ved ca. 200ºC i ca 50 minutter til 1 time til kartoflerne er møre
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.576 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Kalkunoverlår i ternEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Stegte ål med råstuvede kartoflerNogen elsker ål - andre ikke. Det er sæson for vilde ål nu og restauranter har stegte ål...
• Khitchari med kylling og lamEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• HindbærgufEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.
23420-11-2010 01:11:43 Amma
I stedet for at bruge den færdiglavede mix, har jeg brugt : Paprika, rosmarin, timian, esdragon, merian, chile, salt og peber, koncentreret tomatpuré. Også ellers bare lave det som det står :) mums det smager godt ;) jeg har desværre ikke ost så det er uden :D

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os