Logo

Græsk pølseret

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
5 wienerpølser
2 løg
1 pakke pasta
1 dåse flåede tomater
1 dåse tomatpure
mozzarella ost
1 chili
 
Skær pølserne i tern og hak løgene fint, tilsæt så 1 dåse tomatpure og 1 rå
chili.
Lad retten simre.
Kog en pose pasta med lidt salt.
Når retten har simret i ca 10 minutter skal du tilsætte en dåse flåede
tomater.
Lad retten koge op og tag så pastaen og kom den ned i retten.
Når retten er færdig skal der mozzarella ost på toppen.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.732 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Sweet and Sour PrawnsEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Krydrede frikadeller med græsk salatGræsk sommerret med krydderurter, der smager og dufter af Middelhavet
• Vegetarpizza med rucolaDenne vegetarpizza er en god ret at lave, når man har lidt forskellige rester til overs og...
• Varm mannagrynsbuddingEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os