Logo

Græsk svine T-bone med grillet græsk salat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Græsk svine T-bone med grillet græsk salat

2 svine T-bone

1 fed hvidløg

1 tsk tørret oregano eller 1 kvist frisk oregano

1 spsk olivenolie

1 spsk citronsaft

1 pk. Haloumi

6 blomme eller cocktail tomater

1 salatløg

½ agurk

75 g blandede oliven

1 spsk hvidvinseddike

1 spsk olivenolie

Salt, peber

Frisk basilikum eller spæde salater

Tilbehør: grillet pitabrød eller bagte kartoffelbåde

 

Vend kødet i en marinade af knust hvidløg, oregano, olivenolie og citronsaft.

Skær osten i 4 skiver og grill dem ca. 1 min. på hver side.

Halver tomaterne, skær salatløget i tynde skiver, skræl agurken og skær den i skiver.

Grill kødet ca. 5 min. på hver side.

Anret grønsagerne sammen med grillet haloumi.

Kom oliven hen over, dryp med en dressing af eddike, olivenolie, salt og peber.

Pynt med basilikum og server salaten til kødet sammen med brød eller kartofler.

--

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 4.172 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her