Logo

Græske kødboller på kartoffelbund

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
500 g okse- eller lammekød
1/2 dl rasp
1 finhakket løg
1 fed presset hvidløg
2 æg
1 tsk salt
1 tsk peber
2 spsk hakket persille

1 kg kartofler
1 spsk olie
1 spsk olie
1 spsk citronsaft
1 tsk salt

Vask kartoflerne grundigt og del dem på langs. Skær ca. 4 kartoffelbåde af hver halve kartoffel.

Læg kartoflerne i et stort ovnfast fad. Bland olie og citronsaft og pensl de øverste kartoffelbåde. Drys salt hen over kartoflerne.

Rør alle ingredienserne til farsen sammen i en skål.

Form runde boller af farsen. Ca. 1 tsk fars til hver bolle. Fordel kødbollerne over kartoflerne.

Sæt fadet med kartofler og kødboller i ovnen ved 200° i 1 time. Efter en halv time vendes kødbollerne, så de bliver sprøde på begge sider.

Efter en time i ovnen stikkes der forsigtigt i kartoflerne for at mærke, om de er gennembagt.

Serveres med græsk salat
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.027 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Agerhøns i champagne i stegesoEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Laksesteaks med citronpebersauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Bobotie med lammekødBobotie stammer oprindeligt fra Sydafrika og laves traditionelt med oksekød og æg. Her er...
• Abrikoser med marengslågAbrikoser med marengslåg er en god dessert, som med fordel kan laves dagen før og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os