Logo

Græske lammefrikadeller

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g hakket lammekød
2 skiver franskbrød uden skorpe
1 dl lammebouillon
1 tsk stødt kanel
2 spsk friskhakket purløg
1 æg
1 fed presset hvidløg
1 lille revet løg
1 ½ tsk salt
peber
ca. 1 dl hvedemel

1 løg
2 dl hønsebouillon
3 dl purerede tomater
1 fed presset hvidløg
2 tsk tørret oregano
evt. 1-2 spsk friskhk. basilikum
salt
peber
lidt sukker

Alle ingredienserne til farsen blandes.
Lad det trække 1 time i køleskabet.

Form frikadellerne, gerne lidt flade, ca. 1 ½ cm tykke.
Dyp dem i hvedemel. Steg dem i olie på en pande.
Hak løget og svits det i olie.
Tilsæt de øvrige ingredienser til saucen.

Lad det snurre sammen ca. 15 min.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.102 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her