Logo

Grøn bønnegryde

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

500 g friske eller frosne bønner
4 kartofler
4 gulerødder
4 dl bouillon (af terning)
1 kvist rosmarin eller 1 tsk tørret
1 rest røget eller saltet kød
1 pk. (85 g) frisk flødeost.

Rens bønnerne (de frosne skal tøs let op) og skær dem et par gange over.
Skrab kartofler og gulerødder. Skær dem i terninger og skiver.
Kom kartofler og gulerødder i en gryde med bouillon og rosmarinkvist.

Lad det koge i ca. 10 min.
Læg bønner og evt. kødet, der er skåret i terninger, i gryden og kog yderligere 10 min., til grønsagerne er møre, men ikke ud kogte.
Rør flødeosten i retten og servér den med grovbrød eller grovboller.

 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 938 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Dyregryde - i trykkogerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Okseroulader italienskeMørt kød, som er fyldt med spinat og toppet med tomatsauce, giver ægte italienske...
• Fiskefilet med æggegrøntFiskefileten er en god gammel kending - her med nyt lækkert tilbehør
• Brombæris med hvid chokoladesauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os