Logo

Grøn Korma

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

120 gram gulerødder
120 gram bønner
120 gram kartofler
120 gram auberginer
120 gram ærter
2 ¼ dl vand

Sauce
60 gram revet kokosnød
4 stk skårne grønne chilier
ca.1 ½ dl vand
2 spsk birkes
1 ½ tsk salt
3 stk hakkede tomater
1 spsk yoghurt
ca.1 tsk garam masala

ris
en smule grøn koriander

Det hele skæres i små stykker og kommes i vand. Alt skal med. Lad det koge op, kom låg på og lad det koge 3-4 minutter.

Imens laves den aldeles pragtfulde sauce.

Kom kokosnød og grønne chilier sammen med vand, birkes og salt. Læg låget på og lad blenderen gøre arbejdet. Denne blanding hældes over grønsagerne og blandes godt.

Når det har stået 5 minutter, tilsættes de hakkede tomater, yoghurt og garam masala. Bland det godt og lad det stå yderligere 5 minutter, indtil tomaterne er gået i ét med saucen. Så skal det bare serveres.

Smager vidunderligt sammen med ris. Risen opsuger kormaens gode safter. Og så garneres med en smule grøn koriander.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 3.513 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvor tit spiser du fisk til aftensmad?



Effektiv reklame - klik her