Logo

Grøn kyllingegryde

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
6 kyllinge fileter
1 stort løg
grøn og rød peberfrugt (150 g)
2-3 gulerødder
2 tsk grøn pasta (en slags krydderi, rød pasta kan også bruges)
en kvart liter fløde (kaffefløde kan bruges)
evt små majskolber
salt og peber efter smag
 
Løg grovhakkes og svitses i en wokgryde sammen med grøn pasta, under høj varme. Kødet skæres i strimler eller tern og svitses.
Når kødet er gennemstegt tilsættes gulerodstern og groftskåret peberfrugt og evt. små fine majskolber.
Under høj varme tilsættes fløden og der skrues helt ned,
Lad det simre i 5-10 minutter alt efter hvor bløde grønsagerne skal være.
Smag til med salt og peber.
Kan serveres med frisk pasta, kartofler eller ris, med salat og brød...
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 940 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Andesteg 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Lammeculotte med timianVi har hentet inspiration i krydderurtehaven til en denne dejlige sommerret med masser af...
• Braiserede andelår med rispilafEn god simreret med andelår serveret med en krydret risblanding med tranebær
• Ahornparfait på brændt crème med sprøde nøddeflagerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!