Logo

Grøn pastagratin

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

400 g fuldkornspasta

blomkål

broccoli

revet ost, max. 17 %

, ca. , cashew- eller hasselnødder
Sauce:

2 spsk hvedemel

kogevand fra kålen

skummetmælk

revet ost, max. 13 %

salt og peber

1 spsk. smuldret estragon

Sæt ovnen på .

Kog blomkålen og broccolien i letsaltet vand i 5 min.

Gem af kogevandet til saucen. Kog pastaen.

Rør hvedemelet ud i lidt af mælken i en kasserolle.

Tilsæt resten af mælken, spæd kogevandet fra kålen til, og lad saucen koge i 3 min.
Tilsæt ost, salt, peber og estragon.

Læg pasta og kål i en ildfast fad, hæld saucen over og drys nødder og revet ost over til sidst.

Gratinér retten midt i ovnen i 10 - 15 min.

Tips: Hvis det er sæson for rodfrugter, kan man i stedet lave pastagratinen med f.eks. gulerødder, pastinak og selleri.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.682 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her