Logo

Grønlandsk pasta

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

200 g rejer
400 g torsk, hellefisk eller havkat
2 løg
2 gulerødder
1 dl hvidvin
saften af ½ citron
2 ½ dl piskefløde
2 spsk hakket frisk basilikum
400-500 g frisk pasta

 
Løgene svitses i halvt olie og smør.
Fisken skæres i terninger og tilsættes sammen med rejerne.
Steg i ca. 3 minutter.
Hvidvin, citronsaft og fintsnittet gulerødder tilsættes.
Simrer i ca. 5 minutter.
Fløden tilsættes sammen med krydderier.
Smages til med salt og peber. Saucen blandes i den kogte pasta og pyntes
med basilikumblade.
Server med lune flûte og kold hvidvin.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.333 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Om tørklædeforbud i skoler?



Effektiv reklame - klik her