Logo

Grønne bønner med tomat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
500 g grønne bønner
440 g flåede tomater på dåse
2 spsk olivenolie
1 stort løg, hakket
1 fed hvidløg, presset
2 tsk sukker
2 spsk rødvinseddike
1 spsk frisk basilikum, hakket
3 spsk sorte oliven uden sten, hakkede
kværnet sort peber
basilikumblade til pynt
 
Gør bønnerne istand og halver dem.
Kog dem ca. 3 min og skyl dem derefter i koldt vand for at bevare den
friske farve.
Hak tomaterne, saften skal samles op.
Sauter løg og hvidløg i olie til løgene begynder at gyldne.
Drys sukker over løgene og vend rundt til det begynder at karamellisere.
Tilsæt vineddike og kog et øjeblik.
Tilsæt så tomaterne, basilikum, oliven og peber.
Lad det simre 5 min.
Tilsæt bønnerne og lad dem blive varme helt igennem.
Server retten pyntet med basilikumblade.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.107 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Skrappe koteletter En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Iowa ChopsEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Stegt havtaskekæbeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Skildpaddeis 3En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os