Logo

Grønne bønner i tomatsauce med kyllingefilet

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

100 g hakket løg
1 fed hakket hvidløg
2 spsk olivenolie
1 ds flåede hakkede tomater
2 kviste timian eller ½ tsk tørret timian
Salt og friskkværnet peber
400 g frosne haricots verts/grønne bønner

2-3 kyllingefilet (300 - 400 g)
10 g smør

Svits løg og hvidløg i olie.
Tilsæt de hakkede tomater, timian, salt og peber.
Lad tomatsaucen koge ca. 5 min.
Tilsæt de bønner og lad det hele koge ved svag varme i yderligere 5 min.

Smag retten til.
Steg kyllingefileterne på en pande i smørret ca. 6-8 min. på hver side,
til kødet er gennemstegt.
Kødet er gennemstegt, når kødsaften er klar og gennemsigtig, og kødet ikke længere er rødt.
Drys det med salt og peber.
Skær kødet ud i tynde skiver.

Tips: Hvis du fx har en rest nedkølet kylling, skinke, svinekam eller
hamburgerryg kan du skære det i tern og komme det i bønne-tomatsaucen. Sørg da for at også kødet bliver gennemvarmt.
Du kan også bruge saucen til fisk, fx torsk eller sej. Læg da fiskestykkerne oven på bønne-tomatsaucen, lige efter du har kommet bønnerne i, og kog retten under låg ca. 4-6 min., eller til fisken er uigennemsigtig.

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,5 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.361 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?