Logo

Grønsags Jambalaya

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
2 (ca. 280 g) kyllingebryster
75 g chorizo pølse
1- 2 løg
2 fed hvidløg
1 grøn peberfrugt
1 rød peberfrugt
2 stilke bladselleri
1 lille bundt persille
1 rød chili
12 tørrede tomater
2 spsk olivenolie
240 g lange ris
1 tsk hel kommen
1 -2 spsk finthakket frisk timian
1/2 l hønsekødsbouillon
2 laurbærblade
250 g optøede rejer med skal
1/2 iceberg
cherry tomater
 
Skær kyllingekød og chorizo pølse i tern.
Hak løget groft og hvidløget fint.
Skær peberfrugterne i tern og bladselleri i skiver.
Hak persillen fint.
Skær chilien i små tern.
Skær de tørrede tomater i strimler.
Varm olien i bunden af en gryde.
Brun kyllingekødet og pølsen i olien.
Tilsæt ris, krydderier og grønsager og lad det stege et par minutter.
Hæld bouillon og laurbærblade på og bring det i kog.
Lad risene koge 10 minutter og kom rejerne i.
Lad jambalayaen hvile under låg ca. 10 minutter.
Snit salaten og kom den i en skål sammen med halve tomater.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 939 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Ostesoufflé med kålsalatOst og kål har det godt i hinandens selskab. Her er osten bagt og kålen rå. Det er en...
• Flamsk vildsvinestuvningEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Perlehøne med druerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Nougat- og chokoladeisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os