Logo

Grønsagsbiksemad

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
2 kartofler (ca.120g)
1 gulerod (ca. 100 g)
1 skive selleri (ca. 100 g)
3 jordskokker (ca. 100 g)
½ porre
1 lille løg
2 tsk plantemargarine eller olie
salt og peber
hakket persille
 
Skær kartofler, gulerod, selleri og jordskokker i terninger.
Skær porre og løg i skiver.
Steg grønsagerne i fedtstof til de er more.
Smag til med salt og peber.
Pynt med hakket persille.
Denne flotte biksemad passer godt til kød og fjerkræ.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.102 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?