Logo

Grønsagschili med kidneybønner

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Grønsagschili med kidneybønner

2 tsk olie
1 frisk chili i små tern
1/2 tsk tørret rosmarin
1 fed finthakket hvidløg
1 finthakket løg
1 lille selleri i tern
1 persillerod i tern
2 bagekartofler i tern
2 dl grønsagsbouillon
1 ds. hakkede, flåede tomater
1 ds. kidneybønner
1 porre i tynde skiver
1 tsk salt
1/4 tsk peber

Tilbehør:

4 dl ris
4 spsk cremefraiche 18%


Varm olien i en stor gryde.

Tilsæt chili og rosmarin og svits i 20 sek.

Tilsæt hvidløg samt løg og svits ved høj varme i 5 min.
Kom selleri, persillerod og kartofler i gryden.

Tilsæt grønsagsbouillonen og de flåede tomater og bring det i kog.

Læg låg på og kog i 10 min.
Dræn og skyl kidneybønnerne, og lad dem dryppe af.
Kom kidneybønnerne i retten og kog ved jævn varme i 2-3 min.

Vend porrerne i og smag til med salt og peber.
Server med kogte ris og cremefraiche.


Tips: Persillerod kan erstattes af andre rodfrugter, fx kålrabi eller pastinak.
Retten kan også serveres med brød i stedet for ris.
Grønsager pr. person: ca. 350 g

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.554 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Agerhøns i champagne i stegesoEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Laksesteaks med citronpebersauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Boeuf à la mode Denne ret stemmer oprindeligt fra Frankrig. Retten er nem at lave ned få ingredienser, men...
• Abrikoser med marengslågAbrikoser med marengslåg er en god dessert, som med fordel kan laves dagen før og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!