Logo

Grønsagsfad med kanin

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
En rest kogt eller stegt kaninkød
1 løg
4 porre
3 stilke bladselleri
1 kg faste kartofler
4 dl hvidvin eller bouillon

De skrællede kartofler skæres i tynde skiver, løget snittes fint, porrerne skæres i tynde ringe, og bladsellerien snittes i fine strimler. Halvdelen af kartoflerne blandes med grønsagerne og lægges i et velsmurt ovnfast fad.
Kødet lægges over, krydres med salt og peber.
Hvidvin eller bouillon hældes ved.
Små smørklatter lægges oven på retten.
Fadet sættes i ovnen ved 225ºC i 1-1 ¼ time.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 812 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Ovnstegt kalvemørbrad med persille-creme og grønne bønnerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Flæskesteg med chili, kanel og appelsinDen traditionelle flæskesteg får med denne opskrift et pift af chili og kanel, som gør...
• Pirater i KarrybønnerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Nøddekræmmerhuse med kirsebærEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!