Logo

Grønsagspande med hakket oksekød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

500 g hakket oksekød
1 tsk olie
3 gulerødder
1 løg
1 fed hvidløg
1/4-1/3 tsk salt
1/3 tsk peber
1 tsk paprika
1 tsk oregano
1 dåse knuste tomater
150 g frosne ærter
1 bdt persille
 
Steg kødet på en pande.

Skær gulerødderne i tynde skiver og hak løg og hvidløg.
Kom gulerødder, løg og hvidløg på panden og lad det stege en tid.
Krydr med salt, peber, paprika og oregano.
Hæld tomaterne på og lad det koge lidt sammen.
Læg ærterne i og lad dem blive varme.
Hak persillen og rør det i lige før servering.
Server med pasta eller ris.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 829 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Kylling med skinke og ostEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• - diabetiker - DiabetesEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Laks, grillet med puy linserEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Jordbærmousse 4En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os