Logo

Grønsagspaella

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Grønsagspaella

1 lille blomkålshoved

3 tomater

2 fed hvidløg

4 artiskokker

200 g ærter, dybfrost

saft af 1/2 citron

1 l grønsagsbouillon

4 spsk olivenolie

1 tsk rosenpaprika

400 g paellaris

nogle safrantråde

salt

 

Gør blomkålen i stand, og del den i små buketter.

Overhæld toma­terne med kogende vand.

Fjern skind, stilkfæste og kerner, og skær frugtkødet i tern.

Pil, og hak hvidløgene.

Bræk artiskokstilkene af ved bunden, fjern de yderste blade, klip blad­spidserne af, og del artiskokkerne i kvarter.

Fjern samtidig skægget. Dryp med citronsaft.

Lad ærterne tø op.

Varm olien op på en pande, og svits hvidløg, blomkål og tomater heri.

Krydr med paprika.

Varm bouillonen op, og hæld den ved.

Bring det i kog, drys risen på, rør den omhyggeligt i, og lad det simre i 3 min.

Tilsæt artiskokker og ærter, og krydr med safran og salt.

Lad det hele koge i ca. 10 min, og lad det derpå simre i yderligere 10 min ved svagere temperatur.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 956 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Grillspid a la SaltimboccaVi har erstattet salvieblade med frisk rosmarin og rullet kødet med skinken. Det gør det...
• Rødspætteruller på grøntEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Hamburgerryg med kålHamburgerryg og surkål er en klassisk tysk sammensætning. Og sammen med de såkaldte...
• Fersken BelliniEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os