Logo

Grønsagslasagne med squash og spinat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Grønsagslasagne med squash og spinat

 

En sommerlig lasagne med ostesauce og masser af grønsager.

Arbejdstid: 40 min. Ovntid: 30 min. Ikke fryse-egnet. (3-4 personer)

 

#

200 g friske lasagneplader

 

Ostesauce:

2 spsk smør

2 spsk hvedemel

3 dl mælk

1 dl revet ost

salt og peber

 

Fyld:

1 squash (ca. 350 g)

250 g babyspinatblade

5 mellemstore tomater (i skiver)

2 peberfrugter (i strimler)

 

Topping:

1 dl revet mozzarella

olie

*

 

Tænd ovnen på 200 °C.

BEGYND MED SAUCEN: Smelt smør i en gryde og rør melet i.

Tilsæt kogende mælk, lidt ad gangen, mens der piskes.

Kog saucen igennem 5-8 min. under omrøring.

Tilsæt revet ost og smag til med salt og peber.

Skær squash i lange tynde skiver på langs brug en ostehøvl eller en kartoffelskræller.

Drys dem med salt og lad dem trække 5 min.


Skyl og tør dem.

Skyl spinaten. grundigt og damp den ganske kort under låg, den skal blot falde sammen.

Lad den dryppe af og knug den fri for væde.


Læg en lasagneplade i et ovnfast fad.

Kom lidt ostesauce på og herover lidt af det forskellige fyld.

Læg atter en lasagneplade og fyld.

Fortsæt, til der ikke er mere fyld, slut med en lasagneplade.

Drys med revet ost og dryp med olie.

Bag lasagnen i ovnen ved 200 °C i ca. 30 min.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 715 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?